Hvitsten Naturbarnehage SA
Tel: 64955185  95052049    Adr: Grendehuset, Thomas Olsensv 32,   1545  Hvitsten    Send oss epost

( 15/01/2015 )

Hvitsten Naturbarnehage er en privat barnehage som eies av de foreldre som til enhver tid har barna sine her. Barnehagen har en lang tradisjon i Hvitsten med oppstart som park allerede i 1969. I 1995 ble den godkjent som heldagsbarnehage.

Barnehagen ligger i flotte naturskjønne omgivelser omgitt av jorder, gårder, skog og sjø. Fotballbanen ligger like ved og vi har ingen gjennomgangstrafikk.

Barnehagen har en avdeling for barn i alder 0-6 år. Vi holder til i sokkeletasjen i Hvitsten grendehus hvor vi disponerer to store leke/aktivitetsrom, grupperom - samt gang, garderobe toalett, stellerom og kontor.

Hvor mange ansatte, bestemmes av hvor mange barn som går her.

FERIELUKKET!

Barnehagen er ferielukket i ukene 28, 29 og 30.

Takk for at du besøkte Hvitsten Naturbarnehage SA