Hvitsten Naturbarnehage SA
Tel: 64955185  95052049    Adr: Grendehuset, Thomas Olsensv 32,   1545  Hvitsten    Send oss epost
 
Våre mest brukte turmål ( 08/09/2016 )

Rundt barnehagen er det mange fine steder å gå på tur til, og her er en presentasjon av noen av stedene vi bruker mest.

Ramme gård

Ramme gård er en gård som driver økologisk landbruk, her ser vi på kuer, griser, hester, høner, kaniner, ender og gjess. barna synes det er fint å komme til Ramme. Vi spiser som regel matpakka vår utenfor cafeen.

Her finnes også en diger huske med plass til flere barn om gangen - Denne er superpopulær!   For å komme til Ramme må vi gå et stykke, men små ben er flinke til å gå.     

Skogen

Rundt barnehagen vår har vi mye flott skog som byr på spennende opplevelser og muligheter. Vi har noen faste plasser i skogen som vi benytter oss av, og her er barna godt kjent. Dermed starer den gode leken, og vi kan utforske skogens muligheter sammen. Vi har også laget våre egne gapahuker av skogsmateriale.

Lekeplassen i Hvitsten

På ved ned mot Hvitsten strand ligger det en flott lekeplass som vi benytter oss av. Her har vi klatrestativ, husker og en lang sklie. Her er det også en stor gressplen som innbyr til mye morsom lek, samt fine klatretrær.  

Hvitsten strand

Ikke langt fra barnehagen vår ligger Hvitsten strand. Hit går vi på tur med de eldste barna for å utforske hva som finnes i strandlinjen. Vi finner mye fint, og krabber kan vi også fiske etter. Vi har strenge regler for tur til vannet, og vi har alltid med ansatte som har livredningskurs med fokus på vann.  

 


 

 

 

 

 
 
Takk for at du besøkte Hvitsten Naturbarnehage SA